Waarom ons?

Opgericht voor jouw succes droom visie

Meskers Web is opgericht met maar 1 gedachte en dat is professionele websites en webshops maken van de hoogste kwaliteit. Wij doen het zeker niet “ alleen maar voor het geld ” maar denken met u mee.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u als klant zich geen zorgen hoeft te maken over uw website. Wij zorgen voor een compleet pakket met onder andere 24/7 hosting, dagelijkse backups, veiligheid en geven graag antwoord op al uw vragen.

Wij zijn een vriendelijk klein bedrijf en behandelen onze klanten niet als een nummertje zoals de grotere bedrijven wel doen maar werken samen om uw website tot een succes te maken.

Onze specialiteiten

Wij luisteren goed naar de klant zijn eisen en wensen maar ook zeker naar zijn of haar doelstelling. Naast het goed luisteren denken wij ook graag met u mee om zo succesvol mogelijk op het web te komen en uw bedrijf te laten groeien.

Met onze uitgebreide programmeer kennis kunnen wij vrijwel alles online realiseren, uw fantasie is de limit. Wij zijn uitermate ervaren met de volgende programmeertalen:

HTML/CSS
100%
PHP
96%
Mysql
93%

Interesse of een vraag?

085-3011272

OF STUUR ONS EEN EMAIL

Bent u nog niet helemaal overtuigd?

Wellicht dat de volgende voordelen van Meskers Web uw mening doen veranderen.: