Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie binnen 1-3 dagen uitgevoerd!

Zoals elke website eigenaar wilt u natuurlijk gevonden worden in de zoekmachines zoals Google. Wij van Meskers Web hebben genoeg expertise in huis om uw website hoger te ranken in Google en andere zoekmachines door het toepassen van zoekmachineoptimalisatie. Zo kijkt Google hoe sterk uw content is op de website en rankt zo de website in de zoekresultaten.

Het is belangrijk om voldoende zoekwoorden toe te passen in de teksten die aansluiten bij uw webpagina. Daarnaast is het belangrijk om alle links in uw website zoekmachine vriendelijk te maken, wij bij Meskers Web maken standaard de gehele website zoekmachine vriendelijk.

Contact opnemen?

Wij komen graag bij u langs, thuis of op kantoor om uw wensen te bespreken.

Telefoon: 085-3011272 Of
STUUR EEN EMAIL
logo website hogerop krijgen

Uw website bovenin Google krijgen?

Wij bouwen websites en webshops standaard met zoekmachine optimalisatie hoog in het vaandel. Zo wordt de website structuur altijd zoekmachine vriendelijk ontworpen, dus geen:

www.voorbeeld.nl/index.php?id=90&content=89
maar www.voorbeeld.nl/pagina/contact

Zo ziet Google dit het liefst. Daarnaast kijkt Google nu ook hoe mobiel vriendelijk uw website wel niet is. Bij Meskers Web bent u ervan overtuigd dat uw website er ook goed uitziet op mobieltjes, tablets en andere apparaten. Wilt u weten of uw website al mobielvriendelijk is bevonden door Google, dan kunt u dit hier checken.

“Dankzij Meskers Web zijn zoekmachine optimalisatie sta ik nu op pagina 1 met meer dan 5 zoekwoorden, dit heeft mij een omzet verhoging opgeleverd van 38%”.

Via adverteren bovenaan in Google.

Google heeft een product genaamd Google Adwords wat interessant voor u kan zijn als u per direct bovenaan Google wilt staan. Dit kost u wel geld maar kan zeker winstgevend zijn mits de advertentie campagne goed is opgezet en de concurrentie meevalt.

U kunt gemakkelijk zoekwoorden toevoegen waarop u gevonden wilt worden in Google, u betaald voor deze zoekwoorden een prijs per klik, dit kunt u automatisch laten bepalen door Google maar ook zelf instellen. Daarnaast kan je ook een dagbudget instellen waardoor u controle houdt over uw kosten en conversies.

Meskers Web heeft door zijn ervaring met Google Adwords de expertise opgebouwd om voor u succesvol een campagne op te stellen zonder teveel risico's.

Google
logo Meskers Web

Hoe gaat Meskers Web te werk?

Wij komen graag bij u langs, thuis of op kantoor. Dan bekijken wij uw website en stellen we uw eisen en wensen op m.b.t. de resultaten die u wilt behalen door de zoekmachine optimalisatie. Vervolgens stellen wij punten op waar u website op kan verbeteren, denk aan de content, opbouw van de link structuur, meta tags, linkbuilding etc.


Bent u overtuigd van Meskers Web?

Neem dan gauw contact op om onze samenwerking te starten!