Complete webshop

Complete professionele webshop binnen 14-30 dagen geleverd

Wij van Meskers Web houden van mooie professionele webshops die doen waar ze voor bedoeld zijn, namelijk het verkrijgen van bezoekers die leiden tot klanten. Onze werkwijze is simpel: U legt aan ons uw eisen en wensen uit en vervolgens zetten wij dit om in een hoogwaardig professionele webshop in uw geheel eigen huisstijl.

Wij nodigen u graag bij ons uit op kantoor in Noordwijkerhout om uw doelstellingen, eisen en wensen te bespreken om vervolgens als resultaat een succesvolle webshop te overhandigen. Wij leveren uw webshop al binnen 14-30 werkdagen op en kan zelfs nog eerder indien nodig.

Contact opnemen?

Wij komen graag bij u langs, thuis of op kantoor om uw wensen te bespreken.

Telefoon: 085-3011272 Of
STUUR EEN EMAIL

Enkele webshops die wij gemaakt hebben:


Wat krijg ik als ik jullie mijn webshop laat bouwen?

Eigen domeinnaam

Wij installeren de webshop op onze server, vervolgens koppelen we daar jouw domeinnaam aan. Heb je nog geen domeinnaam? Geen probleem, dan regelen wij dat voor u. Als u al wel in het bezit bent van een domeinnaam, dan zorgen wij voor de verhuizing.

Content management systeem

Via het CMS kunt u zelf uw content beheren, zo kunt u onder andere producten, betaalmethodes, actiecodes en nog veel meer toevoegen, wijzigen en verwijderen wanneer u maar wilt vanaf iedere computer met internet. U hoeft enkel even in te loggen op uw webshop.

Onbeperkt producten toevoegen

Bij veel andere aanbieders bent u beperkt in het aantal pagina's wat u kunt aanmaken maar bij Meskers Web doen wij daar niet aan. U kunt zoveel pagina's aanmaken, bewerken en verwijderen als u maar wilt.

Goed gevonden worden in Google

Doordat wij de webshop zo bouwen dat SEO centraal staat wordt u automatisch beter gevonden in Google en andere zoekmachines. Dit heeft als gevolg dat u meer bezoekers genereert wat weer tot potentiele klanten kan leiden.

Onafhankelijke klantbeoordelingen

U kunt gebruik maken van ons Feedback platform waar u onafhankelijke klantbeoordelingen kan verzamelen om zo uw online reputatie te onderhouden.

Eigen e-mailadres

Bij een eigen webshop hoort uiteraard ook een eigen email adres. Wij zorgen er voor dat u een emailadres krijgt die bij uw webshop past, bijvoorbeeld een info@jouwbedrijfsnaam.nl. U kan zelf ook nog 20 emailadressen toevoegen via het controle paneel.

Responsive design in eigen huisstijl

Of de webshop nou op een tablet, mobiel of op een 42 inch televisie getoond wordt, het past zich automatisch aan voor optimale weergave. Het webdesign zal worden afgestemd op uw eigen huisstijl waardoor de kleuren van uw bedrijf netjes terugkomen in het design.

Snelle oplevering

Nadat wij uw eisen en wensen duidelijk op papier hebben staan gaan wij direct aan de slag met het bouwen van uw professionele webshop. Door onze ervaring kunnen wij uw webshop al binnen 14 werkdagen opleveren.

Bezoeker statistieken

Wij installeren gratis Google Analytics voor u. Zo kunt u van de bezoekers precies de woonplaats, bezoektijd, bekeken pagina's en nog veel meer bekijken. U kunt met deze informatie u webshop gericht optimaliseren.

24/7 webhosting en veiligheid

Wij hosten uw webshop 24/7 op een goed beveiligde server met razendsnel internet, hierdoor is uw webshop altijd goed te bereiken en hoeft u zich geen zorgen te maken om uw webshop. Wij onderhouden en updaten de server regelmatig.


Bent u overtuigd van Meskers Web?

Neem dan gauw contact op om onze samenwerking te starten!