Complete website

Complete professionele website binnen 7-14 dagen geleverd!

Wij van Meskers Web houden van mooie professionele websites die doen waar ze voor bedoeld zijn, namelijk het verkrijgen van bezoekers die leiden tot klanten. Onze werkwijze is simpel: U legt aan ons uw eisen en wensen uit en vervolgens zetten wij dit om in een hoogwaardig professionele website in uw geheel eigen huisstijl.

Of u nu uw oude website in een nieuw jasje wilt laten steken of een geheel nieuwe website wilt laten maken, bij Meskers Web bent u aan het juiste adres. Wij leveren uw website al binnen 7 werkdagen op en kan zelfs nog eerder indien nodig.

Contact opnemen?

Wij komen graag bij u langs, thuis of op kantoor om uw wensen te bespreken.

Telefoon: 085-3011272 Of
STUUR EEN EMAIL

Enkele websites die wij gemaakt hebben:

Fred Vink Lisse

Fred Vink Lisse

Bekijk website live

Feedbackplatform

FEEDBACKPLATFORM

Bekijk website live


Wat krijg ik als ik jullie mijn website laat bouwen?

Eigen domeinnaam

Wij installeren de website op onze server, vervolgens koppelen we daar jouw domeinnaam aan. Heb je nog geen domeinnaam? Geen probleem, dan regelen wij dat voor u. Als u al wel in het bezit bent van een domeinnaam, dan zorgen wij voor de verhuizing.

Gratis 3 keer per jaar content aanpassen

Mocht er teksten of afbeeldingen gewijzigd moeten worden dan doen wij dit 3 keer in het jaar gratis voor u. Zo hoeft u zelf helemaal niets aan uw website te doen. Mocht u zelf content willen beheren is dit ook mogelijk aan de hand van een CMS.

Eigen control paneel

U krijgt een eigen control paneel waar u zelf alles kunt doen zoals emailadressen en databases toevoegen of een backup maken. Meskers Web draait zelf iedere week een complete backup van uw website.

Goed gevonden worden in Google

Doordat wij de website zo bouwen dat SEO centraal staat wordt u automatisch beter gevonden in Google en andere zoekmachines. Dit heeft als gevolg dat u meer bezoekers genereert wat weer tot potentiele klanten kan leiden.

Onafhankelijke klantbeoordelingen

U kunt gebruik maken van ons Feedback platform waar u onafhankelijke klantbeoordelingen kan verzamelen om zo uw online reputatie te onderhouden.

Eigen e-mailadres

Bij een eigen website hoort uiteraard ook een eigen email adres. Wij zorgen er voor dat u een emailadres krijgt die bij uw website past, bijvoorbeeld een info@jouwbedrijfsnaam.nl. U kan zelf ook nog 20 emailadressen toevoegen via het controle paneel.

Responsive design in eigen huisstijl

Of de website nou op een tablet, mobiel of op een 42 inch televisie getoond wordt, het past zich automatisch aan voor optimale weergave. Het webdesign zal worden afgestemd op uw eigen huisstijl waardoor de kleuren van uw bedrijf netjes terugkomen in het design.

Binnen 7 dagen online

Nadat wij uw eisen en wensen duidelijk op papier hebben staan gaan wij direct aan de slag met het bouwen van uw professionele website. Door onze ervaring kunnen wij uw website al binnen 7 werkdagen opleveren.

Bezoeker statistieken

Wij installeren gratis Google Analytics voor u. Zo kunt u van de bezoekers precies de woonplaats, bezoektijd, bekeken pagina's en nog veel meer bekijken. U kunt met deze informatie u website gericht optimaliseren.

24/7 webhosting en veiligheid

Wij hosten uw website 24/7 op een goed beveiligde server met razendsnel internet, hierdoor is uw website altijd goed te bereiken en hoeft u zich geen zorgen te maken om uw website. Wij onderhouden en updaten de server regelmatig.


Bent u overtuigd van Meskers Web?

Neem dan gauw contact op om onze samenwerking te starten!